2021春人教PEP版四年级英语下册课件-Unit 5 单元测试卷
位置: 首页 >励志 > 励志书籍 > 文章内容

2021春人教PEP版四年级英语下册课件-Unit 5 单元测试卷

2020-10-17 10:15:40 投稿作者: 点击:

英语 下册 四年级

Unit 5 My clothes

满分:100分 时间:60分钟 得分:   ?

听力部分

一、听录音,选出与内容相符的图片。(10分)

(  )1.A.    B.    (  )2.A.    B.

(  )3.A. B. (  )4.A. B.

(  )5.A. B.

二、听录音,给下列图片排序。(10分)

(  )   (  )   (  ) 

  (  )   (  )

三、听录音,选出句子。(10分)

(  )1.A.Put on your shirt.      B.Put on your skirt.

      C.Put on your pants.

(  )2.A.I like those green pants.    B.I like those red pants.

      C.I like that red dress.

(  )3.A.This is Mike’s jacket.    B.This is Mike’s hat.

      C.This is John’s hat.

(  )4.A.It’s time to go home.      B.It’s time to go to school.

      C.It’s time for lunch.

(  )5.A.Hang up you dress.       B.Take off your hat.

      C.Wash your skirt.

四、听录音,判断下列句子与内容是(T)否(F)相符。(10分)

(  )1.Those are my pants.

(  )2.This is Lucy’s red skirt.

(  )3.They are my father’s pants.

(  )4.These socks are white.

(  )5.I want to buy a new dress.

笔试部分

五、用am, is, are填空。(10分)

1.This     my new sweater.?

2.     these your uncle’s shoes

3.Your pants     on the bed.?

4.— Are you Lucy’s sister?

   — Yes, I     .?

5.—     the blue shirt yours

   — No, it’s my brother’s.

六、选择正确的答案。(20分)

(  )1.— Where     my shoes

      — They     on the bed.?

      A.is; are        B.are; is       C.are; are

(  )2.— Are     your pants

      — No,     aren’t.?

      A.this; they       B.these; they C.those; them

(  )3.This is my     dress.?

      A.mother        B.mother’s C.mothers

(  )4.Put     your sweater.?

      A.on       B.to C.off

(  )5.— Are those Peter’s socks?

      — Yes,     .?

      A.these are    B.it is C.they are

(  )6.Your aunt     a new baby.?

      A.have B.like C.has

(  )7.—     is it

      — It’s orange.

      A.What time B.What colour C.Whose

(  )8.Is that your    

      A.shoes         B.dresses C.jacket

(  )9.I have a new skirt     my birthday party.?

      A.on B.to C.of

(  )10.—     dress is this

      — It’s Chen Jie’s.

      A.Who       B.Whose C.Who’s

七、选择合适的句子,补全对话。(10分)

Mum:   1   Jane. You’re late.?

Jane: I can’t find my shoes.   2  ?

Mum: Are they under your bed?

Jane:   3   I want the new blue shoes.?

Mum:   4  ?

Jane: No, they aren’t.

Mum: Look!   5  ?

Jane: Oh! Good. Thank you, Mum.

A.Are they in the box?

B.Hurry up.

C.They are behind the door.

D.No. They are old.

E.Where are they?

八、给下列句子选择对应的汉语翻译。(10分)

(  )1.Hang up your jacket.

(  )2.Wash your skirt.

(  )3.Put away your shirt.

(  )4.Put on your sweater.

(  )5.Take off your shoes.

A.洗你的女裙。

B.脱掉你的鞋。

C.穿上你的毛衣。

D.挂起你的夹克衫。

E.收起你的衬衫。

九、情景交际。(10分)

(  )1.你想问小丽这双鞋是她的吗,应该问:   ?

A.Is this your shoe? B.Are these your shoes?

C.These are yours.

(  )2.你想问这顶帽子怎么样,应该问:   ?

A.What about this hat? B.What about this shirt?

C.What about this dress?

(  )3.你想说你喜欢那条裤子,应该说:   ?

A.I don’t like those pants. B.I like those shoes.

C.I like those pants.

(  )4.你想让对方穿上衬衫,应该说:   ?

A.Put on your shirt. B.Put on your skirt.

C.Take off your shirt.

(  )5.你想问这件毛衣是谁的,应该问:   ?

A.Whose sweater is this? B.Who’s sweater is this?

C.Whose coat is this?

参 考 答 案

Unit 5

听力部分

一、听力材料

1.pants 2.shorts 3.skirts 4.coat 5.jacket

答案:1.B 2.A 3.B 4.B 5.A

二、听力材料

1.This is my dress.

2.Whose sweater is this?

3.These are my clothes.

4.This is his shirt.

5.It’s his hat.

答案:3 1 4 5 2

三、听力材料

1.Put on your skirt.

2.I like those green pants.

3.This is John’s hat.

4.It’s time to go home.

5.Wash your skirt.

答案:1.B 2.A 3.C 4.A 5.C

四、听力材料

1.Those are my pants.

2.This is Lucy’s orange skirt.

3.They are my father’s pants.

4.These socks are green.

5.I want to buy a new dress.

答案:1.T 2.F 3.T 4.F 5.T

笔试部分

五、1.is 2.Are 3.are 4.am 5. Is

六、1.C 2.B 3.B 4.A 5.C 6.C 7.B 8.C 9.A 10.B

七、1.B 2.E 3.D 4.A 5.C

八、1.D 2.A 3.E 4.C 5.B

九、1.B 2.A 3.C 4.A 5.A

猜你喜欢
推荐图文
出色作文
  • 作文素材
    作文素材

    这次经济形势分析会议,分为三个阶段。第一个阶段,到辽宁、山东、...

  • 写人作文
    写人作文

    尊敬的暨大党支部:经过这几次党校的学习,我了解了党的历史、性质、...